Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Číslo 3008 bylo letos na roztrhání

Zajděte do showroomu Artcom Group

Zajděte do showroomu Artcom Group

Letošní sérii NN Night Run 2021 jsme zakončili minulý týden posledním závodem v Olomouci. Tak jako i na mnoha dalších akcích i tam nás doprovázet koncesionář značky Peugeot, který vystavoval své vozy. V Olomouci to byl ARTCOM GROUP a ukázal vysoce atraktivní model Peugeot 3008 Hybrid4. Tomuto modelu právem náleží místo na vrcholu produktové nabídky.

Peugeot 3008 Hybrid4 je jedním z nejvýkonnějších vozů, které kdy Peugeot vyrobil. Silou 300 koní předčí většinu svých konkurentů a také všechny v Česku prodávané modely značky. Přesto jeho nadupaný motor nepřináší ekologickou zátěž. Díky plug-in hybridnímu systému spotřebuje jen 1,3 litru benzínu na 100 kilometrů a emise CO2 nepřesahují 30 gramů na kilometr. Čistě na elektřinu, tedy zcela bezemisně, dokáže ujet až 59 kilometrů. Příjemným bonusem je pohon 4x4. Chcete-li se o přednostech modelu Peugeot 3008 Hybrid4 přesvědčit na vlastní kůži, zajděte do showroomu Artcom Group v olomoucké části Bystrovany.

Můžete samozřejmě navštívit kteréhokoli jiného prodejce značky Peugeot, a nejen kvůli modelu Peugeot 3008. I mnoho dalších vozů se lvem ve znaku si zaslouží vaši pozornost. Nicméně pravdou je, že SUV s označením 3008 bylo letos na našich akcích nejčastějším hostem. Přivezl ho například Peugeot Kopecký na pražský NN Nigth Run, stejně jako prodejce Federal Cars na květnový závod v Liberci. V sekci Ambasadoři Peugeot se s ním objevila operní pěvkyně Andrea Kalivodová, cestovatel Jiří Kolbaba nebo rapper Oto Klempíř. A to není vše. V příštím roce se s tímto modelem u nás určitě setkáte znovu.

Sdílet