Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ambasadoři značky Peugeot

Pro herečku Kristýnu Hrušínskou je běhání rituál

Pro herečku Kristýnu Hrušínskou je běhání rituál

Pro herečku Kristýnu Hrušínskou je běhání rituál

Když se narodíte v herecké rodině, máte cestu na divadelní prkna tak trochu nalinkovanou. Otec Kristýny Hrušínské je herec Jan Hrušínský a matka je herečka Miluše Šplechtová. Navíc má Kristýna za manžela režiséra Matěje Balcara a jejich syn Vojtěch, kterému jsou teprve čtyři roky, už dostal roličku ve filmu Pánský klub. Kristýna v tomto filmu hraje psycholožku Lindu a vede pravidelná sezení pro eroticky závislé. Tato komedie přijde v příštím roce do kin a určitě se při ní skvěle pobavíte. Zeptali jsme se Kristýny, jak je na tom s běháním.

Jak často běháte?

Každý den asi půl hodiny. Běhám ale na páse, venku nikdy. Tam mě totiž moc věcí rozptyluje. Tamhle vidím zahrádku, tamhle hospůdku…

Kolik uběhnete?

Asi pět a půl kilometru.

Co vám to dává?

Je to takový rituál. Zvykla jsem si, dělám to už tolik let. Teď jsem měla rýmu, takže jsem týden vynechala, ale už se hrozně těším, že si zaběhám. Prostě rituál: zaběhat si, dát si dobrou snídani, kafíčko a pak teprve jít do procesu. A klidně si kvůli tomu i tu půlhodinu přivstanu.

Uběhla byste na jeden zátah třeba 10 kilometrů?

To asi ne. Nejsem žádný maratonec, těch 5 a půl mi stačí. Já běhám proto, abych se cítila dobře a po tom maratonu, to opravdu nevím, jak bych se cítila.

Vyhrála jste někdy nějakou běžeckou nebo jinou sportovní soutěž?

Běžeckou ne, ale jednou jsem postoupila do druhého kola v tenisovém turnaji.

Vedete ke sportu i syna?

Vojtík má teprve 4 roky, takže je ještě malý, ale chceme ho dát na nějaký fotbal nebo něco podobného. Vypadá, že má na to talent a je hodně pohyblivý. Hodně jsme přemýšleli o tenise, protože k tomu máme oba s manželem vztah. Hrajeme jen rekreačně, dvouhru proti sobě.

Raději řídíte nebo běháte?

Rozhodně běhám.

 

http://www.peugeot.cz

 

Sdílet