Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Trénuj chytře pomocí mySASY!

Trénuješ správně? Trénuj chytře pomocí mySASY!

Trénuješ správně? Trénuj chytře pomocí mySASY!

Lidské tělo je složitý stroj, který ne každý dokáže správně poslouchat. Únava, přetrénování a zranění jsou běžné ve sportovním životě. Rozhodování, kdy si v tréninku přidat a kdy naopak zvolnit, to můžeš hodit díky mySASY za hlavu.

Program mySASY, využívající poznatky z nejmodernější medicíny, může využívat každý. Ať běháš první měsíc, nebo máš za sebou tisíce odběhaných kilometrů a nespočetných vítězství. Zlepšit se lze vždy.

Jak mySASY funguje?

mySASY pracuje na principu spektrální analýzy variability srdeční frekvence. Jednoduše se po probuzení pomocí hrudního pásu (vlastního nebo od mySASY) osmkrát změříš a budeš vědět svůj kompletní tréninkový profil. Jestli si talent, držák, klasik, nebo hrozba. A na tom budeš stavět.

sasy2

Každý tréninkový profil je diametrálně jiný a podle tvých dispozic ti mySASY začne s pravidelným měřením radit, jak máš dále trénovat.

mysasy2

Program ti nejen doporučí, jestli bys měl v tréninku přidat nebo ubrat, díky pravidelnému měření ti vyhodnotí i funkční věk – myAge, úroveň kompenzace (kdy si na tom fyzicky nejlépe) – myCompensation a nejnovější funkcí je takzvaný myTraining.

mysasy3

Díky synchronizaci chytrých hodinek a sporttesterů s mySASY pomocí aplikace  Strava ti program myTraining nabídne tréninkový plán na míru a bez kompromisů. Nově tak můžeš mít profesionálního osobního trenéra ve své kapse kdekoliv, kam se vydáš. Ať se více věnuješ běhání, cyklistice, fitness či kolektivním sportům. Čím častěji se změříš, tím o sobě budeš mít detailnější informace. Vyhneš se přetrénování, a tak i možným zraněním.

mysasy4

Program mySASY využívá i dvojnásobná mistryně světa v atletice Zuzana Hejnová, basketbalista Tomáš Satoranský, atletka Kristiina Mäki, slovenská sjezdová lyžařka Petra Vlhová a další profesionální sportovci.

S vylepšeným webovým rozhraním a přehlednou aplikací jak na Android tak iOS, budeš mít své zdravotní výsledky kdykoliv po ruce. Nově si můžeš také stáhnout myTraining jako samostatnou aplikaci. K dispozici je na Androidu i iOS. Aplikace i základní program je zdarma. Placený program (Basic+) s detailní diagnostikou a modulem myTraining začíná na částce 99 Kč za měsíc. Pro více informací navštiv web www.mysasy.cz.

 

Sdílet