Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Prázdninový kurz (nejen) sportovní výživy

Diety ani kopírování jídelníčků nefunguje. Naučíme vás efektivně hubnout, nabrat svalovou hmotu, zvýšit výkon a upevnit zdraví.

Diety ani kopírování jídelníčků nefunguje. Naučíme vás efektivně hubnout, nabrat svalovou hmotu, zvýšit výkon a upevnit zdraví.

Kurz sportovní výživy

Určený všem, kdo si chtějí jednoduchými úpravami jídelníčku posouvat svou výkonnost, zlepšovat regeneraci, zvyšovat svalový metabolismus, případně snižovat objem tuku…

Kombinované studium (distanční studium formou e-learningu + prezenční seminář během zářijového víkendu)

 

Co se naučíte:

cíleně kontrolovat hladinu krevního cukru
hrát si s rychlými a pomalými sacharidy pro optimální výkon
rozhodnout se, kdy dát přednost rychlým bílkovinám a kdy pomalým
nastavit si optimální množství i poměr jednotlivých živin, vitamínů i minerálů
nastavit si pitný režim a rozhodnout se v jakých případech a kdy má cenu investovat do doplňků stravy (a co jsou naopak vyhozené peníze)
přesně stanovit účinná tréninková pásma pro zvýšení výkonnosti i pro hubnutí

 

1 měsíc e-learning

Studenti se podle mailem zaslaných přednášek učí základní pojmy, pravidla sestavování jídelníčku i principy energetického pokrytí sportovního výkonu, druhy suplementace, somatotypy, atd. Vše je doplněné o tipy na zajímavé a užitečné odkazy, videa, recepty a příklady z praxe.

Celodenní seminář

výběr ze dvou termínů :

 13.9.2014

 27.9. 2014


Obsah semináře: výběr kvalitní suplementace, speciální výživové směry (vysokoproteinové diety, vegetariánství…), otázka superkompenzace, praktické rady z praxe sportovců atd.
Seminář se bude konat od 9:30 do 16:30. 
Místo konání:  centrum Prahy (bude upřesněno dle počtu zájemců)

Cena kurzu: 1990,- Kč

 Přihlásit se lze do 8.8. 2014 (počet míst je omezen).

PŘIHLÁŠKA

 


Nejčastjší dotazy

Co všechno se naučím?
vše potřebné o složení potravin, jak působí strava na organismus, jak tělo s jednotlivými živinami nakládá, jak si ladit jídelníček vzhledem ke sportovním aktivitám. Budete si umět sestavit jídelníček pro efektivní upravování váhy (ať už hubnutí či nárůst svalů). Naučíte se také  jaké doplňky stravy lze využívat k maximálnímu výkonu. Budete znát základní principy pro určování somatotypu a zorientujete se v termickém účinku potravin na člověka.

Musím už mít nějaké odbornější znalosti?
Ne, vše potřebné bude obsaženo ve skriptech.

Funguje proteinová dieta a naučím se ji?
Ano, naučíte se sestavit i proteinovou dietu a také se dozvíte, proč je tato dieta pro naprostou většinu lidí nevhodná a nezdravá.
A to i přes fakt, že svalová hmota zůstane a človek  může během 2 týdnů shodit až 8 kg tuku (u mužů s dostatečným množstvím svalové hmoty, u žen je to cca 5kg). Také se dozvíte, proč proteinovku drtivá většina lidí nikdy nedokončí.

Budeme muset psát i nějaký test?
Ano, po skončení on-line části si ověříme formou krátkého testu vaše znalosti, abychom se ujistili, že jste schopni se orientovat v základní terminologii i principech sestavování základního jídelníčku.

Dostanu po skončení kurzu certifikát? Ano, na závěrečném semináři obdrží všichni absolventi certifikát o absolvování Kurzu sportovní výživy.

 

 

Co oceňují studenti na distančním kurzu?

„Překvapilo mě, jak je najednou snadné shodit přebytečné tukové polštáře. Roky jsem se snažila úplně špatně, škoda, že jsem si podobný kurz neudělala dřív.“ Ivča Truhlářová

„Na kurzu se mi líbí, že to není jen teorie, ale i konkrétní příklady a zajímavé tipy z praxe. Kurz mě posunul dál, nové znalosti mi umožňují vyvarovat se chyb, víc přemýšlím, co od jídla chci. A musím říct, že se mi to vyplácí nejen při sportování. A recepty na domácí energetické tyčinky nemají chybu!!“ Jitka Bláhová

„Když člověk pochopí základní principy, může se vyhnout zbytečným chybám v tréninku. Může zlepšovat své výkony, ne se trápit a postupovat systémem pokus-omyl.“Honza Kubeš

„Vyhovovalo mi, že nemusím nikde spoustu dní vysedávat a můžu se učit, když mi to vyhovuje. A seminář jsem si opravdu užil – super lidi, skvělá atmosféra, veliká motivace.“ Tomáš Černý

V případě jakýchkoli dotazů ohledně kurzu pište na info@behejsrdcem.com .

 

 

Kurz sestavili ti, kteří pro vás pravidelně píší články v časopise i na portálu Běhej srdcem - Iva Kubešová (nutriční poradce, fitness trenér) ve spolupráci s Ing. Lukášm Vránou (Fitsite.cz), dále Petr Nový (fitness trenér) a nově jsou přidané tréninkové tipy od Aleše Tvrzníka, který roky spolupracuje s elitními sportovci i hobíky v rámci své působnosti v CASRI. 

Těšíme se na vás!!!

Sdílet