Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Legenda poprvé v Česku

Zaběhněte se na ni podívat, než vám uteče

Zaběhněte se na ni podívat, než vám uteče

Zaběhněte se na ni podívat, než vám uteče

Peugeot e-Legend je famózní koncepční vůz, který jezdí na elektřinu, sám řídí a mluví 17 jazyky. Veřejnost ho mohla vidět na mezinárodních autosalonech v Paříži a v Ženevě, na nejprestižnější designové přehlídce Concorso d’Eleganza v Itálii, a teď je k vidění i v Česku. Ano, opravdu se tento skvost objevil u nás, a to jako vůbec první koncept v historii. Podívat se na něj můžete do OC Arkády Pankrác v Praze.

„Peugeot e-Legend odkazuje na naši bohatou historii a je také fascinujícím pohledem do budoucnosti“, vysvětluje ředitel značky Peugeot v ČR Marco Venturini, a pokačuje: „Tento vůz se inspiroval v nádherném kupé Peugeot 504 ze 70. let. K tomu přidává nejmodernější technologie budoucnosti, jako autonomní řízení nebo elektrický pohon. Současně je symbolem skutečné radosti z jízdy, což je hodnota, kterou našim zákazníkům chceme přinášet každý den. Chtěl bych tímto příznivce naší značky do Arkád pozvat a věřím, že si tuto jedinečnou příležitost nenechají ujít.“

A e-Legend není v Arkádách sám. Spolu s ním tam najdete i více než sto let staré vozy a motocykly jako Peugeot 172, 201, 202, 302 nebo 304. Kochejte se francouzskou elegancí a staňte se jedním z výherců, který odjede domů ve zbrusu novém autě či na skútru. O stovky dárků se hraje každý den. Ale pozor, výstava potrvá jen do 27. září, pak se legendární koncept odebere zpět do Francie.

Sdílet