Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

INTERSPORT : Profesionální pomoc

při výběru běžeckých bot

při výběru běžeckých bot

Profesionální pomoc při výběru běžeckých bot

 

Nové běžecké boty by měly být optimálně přizpůsobeny vašim potřebám. Pomocí speciálního scanneru Vám specialisté v INTERSPORTU nohy přesně změří a odhalí případné vady chodidel, jako jsou snížená klenba chodidla, plochá noha, příčně plochá noha či vyklenutá noha.

 

Ve vybraných prodejnách mají k dispozici také moderní systém pro analýzu vašich došlapů při běhu. Tento systém odhalí případné vady držení chodidla nebo našlapování (pronace či supinace). Úpravou podrážky nebo použitím speciálních vložek je pak možné tyto vady zmírnit či úplně odstranit. Málokdo ví, že vaše pravá a levá noha se mohou lišit. Se speciální vložkou do bot můžete takovéto rozdíly vyrovnat. Takové vložky jsou vhodné i pro normální chodidla, šetří je před únavou a udržují ve správné poloze. To se pak pozitivně odrazí na přenášení síly a umožní vám zvýšit výkonnost.

 

Na základě informací, které získají prodejci v INTERSPORTU při analýze vašich nohou i opotřebovaných bot, jsou vám pak schopni vybrat z nabídky boty nejlépe vyhovující vašim potřebám a sportovním návykům. Nyní už nestojí nic v cestě, abyste mohli vyběhnout ven kdykoliv se vám zachce, v kteroukoliv roční dobu!

 

Pro více informací zaběhněte do prodejen INTERSPORTu nebo si objednejte zboží v eshopu www.intersport.cz.

Sdílet