Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Zakončení sezóny ve velkém stylu

Operní diva Andrea Kalivodová a její Tichá noc

Operní diva Andrea Kalivodová a její Tichá noc

Zakončení sezóny ve velkém stylu: operní diva Andrea Kalivodová a její Tichá noc

Tichá noc a Christmas Night Run, to jde rozhodně k sobě! Letos nám tuto kombinaci zprostředkovala operní pěvkyně Andrea Kalivodová. 18. prosince vpodvečer odstartovala u pražského Rudolfina poslední závod letošní sezóny. A při té příležitosti i zazpívala.

 

Andreu Kalivodovou prostě člověk musí obdivovat. V prosinci má zřejmě nejnabitější diář v roce. Desítky adventních koncertů po celé republice, zkoušky na nadcházející divadelní sezónu, nakupování dárků, přípravy na Vánoce a to, budete se divit, ale včetně pečení vánočního cukroví! Vše zvládá jako pravá multifunkční žena, co stíhá několik aktivit současně. Přesto si našla čas na Christmas Night Run a poctila nás svou přítomností, a zřejmě ne naposled.

„Závod měl neskutečnou atmosféru, zcela ojedinělou. Měla jsem obrovskou chuť běžet společně s ostatními soutěžícími. Prostě zažít to taky. Opravdu vás motivuje být součástí tohoto seskupení lidí, které je možná v daný okamžik náhodné, ale působí jako skvělá parta nadšenců, které spojuje přátelství, pozitivní energie a chuť podpořit správou věc,“ svěřila se Andrea Kalivodová.

Pro odstartování závodu jsme tuto slavnou operní divu vybrali zcela záměrně. Spojuje ji s námi jednak partnerství se značkou Peugeot, jejíž je Andrea dlouholetou ambasadorkou, ale kromě toho Andrea ráda běhá a občas se podobných soutěží sama zúčastňuje. Je také vyznavačkou pohybu ve zdravém prostředí, podporuje ekologii a rozšíření bezemisní mobility v metropoli. Sama jezdí po Praze plug-in hybridním vozem Peugeot 3008 s ELkovou SPZkou, což značí, že vůz jezdí s nulovými emisemi. Čistě na elektřinu ujede až 60 kilometrů, na delší trasy do vzdálenějších měst na koncerty, pak funguje hybridní pohon s emisemi CO2 pod 30 gramů na kilometr.

Střílení ze startovací pistole se Andree prý líbilo, ale příště by si prý raději zaběhala společně s vámi, takže ji pravděpodobně uvidíme na našich závodech i v nadcházející sezóně.

Sdílet