Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

211 CHRISTMAS RUN se blíží

HOHOHOHO už se to blíží!

HOHOHOHO už se to blíží!

V prosinci se rozběhne sedmý ročník Christmas Run seriál vánočních běhů

Rostoucí popularita běhu ukazuje na příznivý fakt, že lidé chtějí něco dělat pro své zdraví. Někdo chce zhubnout, jiný se chce dostat do kondice, jiný si během zase čistí hlavu od předvánočního stresu. Byť s různými pohnutkami, ale se stejným cílem si mohou příznivci tohoto sportu užít atmosféru nočního města, a to díky speciálnímu nočnímu běžeckému závodů 211 CHRISTMAS RUN 2021. A přitom všem udělat i něco pro své zdraví a také přispět na dobrou věc.

211 CHRISTMAS RUN 2021 nově míří do jihomoravské metropole Brna, které je město běžců. Sportovci mohou do ulic města vydat v úplně jiné atmosféře: za svitu vánoční výzdoby a čelovek.

„V Brně pořádáme různé sportovní akce, jako innogy WINTER RUN, NN NIGHT RUN troufám si říci, že Brňáci jsou sportovní nadšenci. Proto jsem velice rád, že se nám podařilo dostat 211 Christmas Run právě k nim. Brno je krásné město, za nočního světla a adventní výzdoby ještě krásnější, takže běžet tu bude pro všechny určitě nezapomenutelný zážitek.“ říká organizátor akce Tomáš Pavel.

Další zastávky budou Olomouc a den po Olomouci se Santové seběhnou v Mostě, kde se běh koná v rámci městských vánočních trhů. Takže o atmosféru a svařák je postaráno. Poslední zastávkou je Praha, která je každý rok vyprodaná. Je to z důvodu omezeného počtu účastníků, kterých může běžet jen 1500.  O tento běh je enormní zájem z řad běžců. Na všech bězích nechybí Santova rozcvička a dětský nezávodní běh na 1 km.

Součástí akce je také finanční dar ze startovného na podporu neziskové organizace No Foot No Stress. Z každého startovného putuje 50 Kč na podporu této neziskovky.
Běžci si nesmí zapomenout čelovou svítilnu tzv. čelovku. V cíli na běžce čeká krásná medaile se zlatou vánoční kometou.

Organizátoři očekávají celkem přes 4000 běžců a běžkyň.

 

 

KALENDÁŘ 211 CHRISTMAS RUN 2021:

04.12. OLOMOUC

05.12. MOST

11.12. BRNO

18.12. PRAHA

 

Více informací a přihlášky najdete na stránkách www.christmasrun.cz

Sdílet