Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Krásné holky, které chtějí vyhrávat

Krásných dívek a žen jsme na našich závodech potkali už stovky.

Krásných dívek a žen jsme na našich závodech potkali už stovky.

Krásné holky, které chtějí vyhrávat

 

Krásných dívek a žen jsme na našich závodech potkali už stovky. Závodí a chtějí vyhrávat. Představíme vám jednu krásku od Peugeotu, která to má podobně. Také závodí a chce vyhrát, i když na rozdíl od účastnic našich závodů neběží, ale jezdí autem. A ne ledajakým! Jedná se o luxusní veteránský kousek Peugeot 204 kupé. Značka Peugeot ho uvedla na trh už v roce 1965, tedy více než třicet let předtím, než se narodila dívka, která se s ním zúčastnila jedné z nejslavnějších veteránských rallye na světě, Tour Auto. Ženou, o které je řeč, je Miss France 2021, Amandine Petit.

 

Amandine je půvabná Francouzka z Normandie. Za několik dnů oslaví 24. narozeniny. Má ráda auta, zejména ta se lvem ve znaku a úplně nejvíc svůj elektromobil Peugeot e-208.

 

Malý městský vůz Peugeot 208 je světově nejprodávanějším peugeotem a nositelem titulu Evropské auto roku 2020. Do závodu Tour Auto nasadila značka Peugeot vůz podobných rozměrů, podobného jména a vyznačující se stejně jako jeho o více než půlstoletí mladší příbuzný elegancí a typicky francouzským šarmem. Závodící vůz, Peugeot 204, nebyl vybrán náhodou. Jedná se totiž o ikonu automobilismu, jejíž jméno zná každý motoristický znalec. V letech 1969 až 1971 byl tento model nejprodávanějším vozem ve Francii. Jeho luxusní a elegantní verze Coupé se prodala v počtu 43 tisíc kusů.

Zajímají vás krásné veteránské kousky? Podívejte se na tento web

 

Sdílet