Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Peugeot se připravuje

Peugeot se připravuje na příchod nového šampiona

Peugeot se připravuje na příchod nového šampiona

Peugeot se připravuje na příchod nového šampiona

 

S modely je to jako s vrcholovými sportovci. Ti úspěšnější vyhrají spoustu titulů, než jim začnou šlapat na paty mladší a výkonnější. Vyhraných závodů sice začne ubývat, ale ti opravdu dobří z hlavy fanoušků nikdy nezmizí a stanou se legendami. To je případ modelu Peugeot 308. Objevil se v roce 2014 a hned vyhrál neprestižnější titul v automobilové branži – Evropské auto roku. Kromě toho má ve své sbírce 41 nejrůznějších dalších titulů, které vyhrál po celém světě. Teď ale musí přenechat místo nástupci, ovšem odchází jako legenda.

 

Nástupcem je nový Peugeot 308. Nejnovějším počinem je jeho verze SW, kterou Peugeot odhalil světu před několika týdny. Tento kombík vás upoutá na první pohled. Je nezaměnitelný a originální. Má atraktivní design, elegantní profil a propracovanou záď. Disponuje nejmodernějšími technologiemi včetně těch, které jsou většinou vyhrazeny pouze prémiovým segmentům. V jeho široké nabídce pohonných jednotek figurují kromě úsporných benzínových a dieselových motorů také plug-in hybridy s výkonovými variantami 180 nebo 225 koní a dojezdem na elektřinu až 60 km.

 

A jaké jsou nejžhavější novinky Peugeotu 308 SW, které v ostatních modelech značky Peugeot zatím nenajdete? Například maticová světla s technologií Peugeot Matrix LED, vyhřívaný volant, systém PEUGEOT i-Connect® Advanced nebo vylepšený adaptivní tempomat s funkcí Stop and Go, který nově ovládá poloautomatickou změnu jízdního pruhu, doporučení rychlosti a přizpůsobení rychlosti v zatáčkách.

 

Nový Peugeot 308 SW dorazí na český trh začátkem příštího roku. A najdete ho v celé prodejní síti Peugeot v České republice. Jste-li z Mostu či okolí, informujte se o tom, kdy nový model dorazí do Česka, u koncesionáře Peugeot ŠUDOMA. Sídlí na adrese Žatecká 142, Most – Čepirohy.

Sdílet