Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Olfin Car Palace

Olfin Car Palace posílá na NN Night Run svého šampióna – sedmimístné SUV Peugeot 5008

Olfin Car Palace posílá na NN Night Run svého šampióna – sedmimístné SUV Peugeot 5008

Olfin Car Palace posílá na NN Night Run svého šampióna – sedmimístné SUV Peugeot 5008

 

V Hradci Králové se bude již po několikáté konat závod NN Night Run, u kterého nebude chybět ani společnost Olfin Car Palace s.r.o. se svými vozy Peugeot.

Historie společnosti začala již v prosinci roku 2005, kdy společnost zakoupila, v té době nejvýznamnější a největší společnost zabývající se prodejem a servisem vozidel v Hradci Králové pod názvem Palace Hradec Králové s.r.o. 

V červenci roku 2005 došlo k přejmenování společnosti na současný název Olfin Car Palace s.r.o. a v roce 2008 zakoupila společnost další dvě významné a velké společnosti v Hradci Králové, a to AutoPrim HK a.s. a AutoPrim – STK s.r.o. V roce 2012 se pak společnost rozšířila právě o značku Peugeot, čímž upevnila a posílila své postavení v regionu.

V Hradci Králové tak vznikl zcela nový a moderní autosalon Peugeot, který nabízí služby autorizovaného servisu a prodeje jak osobních, tak i užitkových vozidel.

Jedním z nejoblíbenějších a zároveň nejnovějších modelů je Peugeot 5008. Atraktivní vůz s výrazným designem a prostorem. Samozřejmostí jsou vyspělé technologie a nový Peugeot i-Cockpit.

V rámci modernizace prošel nový Peugeot 5008 výraznou proměnou, a to především v jeho přední části. Impozantní příď je doplněna o typický světelný podpis, kly na přední masce vozu, které tímto vystihují novou generaci vozů Peugeot. I u nové 5008, stejně jako u nové 3008, vás okouzlí bezrámová maska chladiče. Ta pomalu přechází k okrajům nárazníku.

Nové SUV Peugeot 5008 se řadí mezi prostorné vozy. Právě na maximální prostor zde byl kladen značný důraz, jelikož si vůz můžete pořídit i v 7místném provedení, které zaručí bezkonkurenční komfort celé posádky. Ochuzen nebyl ani zavazadlový prostor, kde naleznete spoustu místa, a navíc uvítáte snadný přístup díky Hands-Free ovládání pátých dveří.

U vozů s automatickou převodovkou lze volit celkem ze tří jízdních režimů, a to Normal, Sport a Eco. S technologií Advanced Grip Control pak máte na výběr ještě mnohem více. S jeho protiprokluzovým systémem se můžete bez obav vydat do jakéhokoli terénu, nabízí 5 režimů: Normal, Sníh, Bláto, Písek a ESP Off, navíc obsahuje i funkci pro bezpečné sjíždění prudkých svahů.

Zajímá vás nový Peugeot 5008?
Více si o něm můžete dozvědět na stránkách Olfin Car Palace (Nový 7místný Peugeot 5008 I SKLADEM (olfincarpalace.cz) ).

Sdílet