Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

AUTOSALON KOPECKÝ na pražském Night Run

Společnost KOPECKÝ s.r.o. se věnuje značce PEUGEOT více než 25 let.

Společnost KOPECKÝ s.r.o. se věnuje značce PEUGEOT více než 25 let.

Společnost KOPECKÝ s.r.o., v čele s majitelem Miroslavem Kopeckým, se věnuje značce PEUGEOT více než 25 let. První autosalon vybudoval pan Kopecký na Vysočině, ale díky jeho přístupu k zákazníkům, péči o ně a schopnosti vyřešit rychle jejich požadavky, se dokázal velice rychle etablovat obchodně v rámci celé ČR. Logickým krokem tak byl autosalon v Praze, kde se mu podařilo v roce 2010 odkoupit nejstarší servis značky PEUGEOT v ČR, sídlící ve Strašnicích již od roku 1972. Tam se servisovali nejdříve vozy Chrysler Simca a po převzetí značky koncernem PSA první Peugeoty 309.   

Po zásadních změnách ve vedení a rozšíření služeb, si společnost vybudovala velmi dobrou pozici na místním trhu, především s ohledem na nový přístup, zajímavé prodejní aktivity, a především následný poprodejní servis. Ve velmi krátkém čase se tak firma stala díky svému tržnímu podílu v ČR vyhledávaným prodejcem a již několik let je nejúspěšnějším prodejcem užitkových vozů značky Peugeot. 

Pro pražský noční závod, který se poběží 18.září, jsme si připravili představení celé modernizované SUV modelové řady PEUGEOT, která prošla od loňského roku postupně faceliftem a podle zájmu našich zákazníků, více než úspěšným. Účastníci i jejich doprovod si tak bude moci prohlédnout kompaktní a multifunkční SUV PEUGEOT 2008, které se vyznačuje atraktivním vzhledem a nabízí ještě příjemnější zážitky z jízdy. Nové SUV PEUGEOT 3008 vyznačující se odvážným a moderním designem, který si zachovává klasické znaky SUV a nabízí vedle spalovacích motorů i plug-in hybridní pohon. Zájemci o vůz určený nejen k převozu posádky, ale především využitelný i pro volnočasové aktivity ocení sportovní vzhled a ladné linie 7místného SUV PEUGEOT 5008 zdůrazňující modernizované tvary a odhalující design budoucnosti.

Pokud uvažujete o koupi nového či referenčního vozu, chcete vyměnit váš stávající vůz za nový, poradit s pojištěním, financováním vozu, chcete, aby o vás bylo kdykoli postaráno a neměli jste s vozem žádné starosti, tak jste na tom správném místě a my Vás tímto srdečně zveme na návštěvu do některé z našich provozoven. Pokud byste nechtěli čekat až do září, můžete se s nabídkou našich vozů seznámit ZDE.

Staňte se Pežoťákem u Kopeckého a užijte si služeb, na které se snadno zvyká.

Sdílet