Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

AutoPalace Brno má vítězství v genech

Prapůvodní společnost Auto Palace vznikla už na počátku 20.

Prapůvodní společnost Auto Palace vznikla už na počátku 20.

Prapůvodní společnost Auto Palace vznikla už na počátku 20. století v Holandsku. Její zakladatel Walter Joachim Jochems byl nadšeným motoristickým sportovcem. Závodil a vítězil už v dobách, kdy automobilové soutěže byly ještě v plenkách. V roce 1908 jel například na nově otevřeném okruhu v Brooklands u Londýna. Jak se značka Auto Palace ocitla v Česku, je dlouhý a zajímavý příběh, chcete-li se dozvědět víc, klikněte sem.

I v současné době má AutoPalace v krvi soutěživost a chuť vítězit. Na českém trhu se mu daří díky kvalitě služeb, vysoké úrovni péče o zákazníka i atraktivním a spolehlivým vozům. Názornou ukázku, model Peugeot 5008, vystaví prodejce AutoPalace i na našem prvním závodě v Brně.

Sedmimístné SUV Peugeot 5008 se u českých zákazníků těší značné oblibě už od svého uvedení na trh v roce 2017. Nyní prošlo modernizací, která ho posunula o další úroveň výš z hlediska designu i asistenčních prvků řízení. Nový je například Adaptivní tempomat s funkcí Stop & Go, který zajistí automatické rozjetí vozu, pokud bylo zastavení kratší než 3 vteřiny. Tento prvek výbavy v kombinaci s funkcí Lane Positioning Assist, udržující vozidlo v jízdním pruhu, vám nabídne poloautonomní řízení. Zcela přepracovaný je i systém automatického nouzového brzdění poslední generace a systém varování před srážkou, který rozpozná chodce a cyklisty, a to ve dne i v noci, v rychlosti 5–140 km/hod. Nový model umí také mnohem lépe než jeho předchůdce číst dopravní značení. Naučil se poznávat i stop, zakázaný směr jízdy, zákaz předjíždění aj. Největší novinkou ve výbavě je však systém nočního vidění, neboli Night Vision, což je v segmentu kompaktních SUV naprosto unikátní. Jedná se o systém, který umí za pomoci infračervené kamery rozpoznat osoby a zvířata před vozem ve tmě nebo v podmínkách s nízkou viditelností. Funguje na dálku až 250 metrů. Infračervené záběry zobrazuje na digitálním přístrojovém panelu v zorném poli řidiče.

Seznam nejmodernějších technologií, které nový Peugeot 5008 nabízí, je samozřejmě mnohem delší. Vše si můžete vyzkoušet a nechat vysvětlit od zkušených prodejců v showroomu AutoPalace v Brně, na ulici Řipská 22. Autosalon je opět otevřen a připraven představit vám svou nabídku skladových vozů. Líbí se vám rodinné SUV Peugeot 5008? Vybírejte zde.

Sdílet