Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Co vše vám 211 dopřává na NN NIGHT RUN?

Co vše vám Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR dopřává na NN NIGHT RUN 2020?

Co vše vám Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR dopřává na NN NIGHT RUN 2020?

Co vše vám Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR dopřává na NN NIGHT RUN 2020?

 

Jak jste si jistě všimli, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, se pro letošní rok stala hrdým hlavním partnerem seriálu NN NIGHT RUN.

Jak jste si jistě všimli, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, se pro letošní rok stala hrdým hlavním partnerem seriálu NN NIGHT RUN. Ať už tedy jezdíte na závody kvůli tomu, abyste se pěkně proběhli anebo jste v roli fanouška, můžete si být jistí, že pojišťovna 211 má pro vás něco přichystaného! 

V areálu mají návštěvníci možnost zahlédnout hostesky, které rozdávají drobné dárky a ocení je zejména ti nejmenší. Jedná se totiž o dárky jako jsou pexesa, hroznové cukry, přívěšky na klíče nebo zábavné tužky.

Pro děti si ZP MV ČR připravila kreslení na obličej. Můžete si vybrat ze všech nejrůznějších motivů a dá se to rovnou spojit s originální fotografií ve fotokoutku, kde se malování uskuteční. Ten naleznete ve velkém modrém nafukovacím stanu 211, který nepřehlédnete! Hned po vyzvednutí startovního čísla se zastavte ve 211!

Všichni návštěvníci mají možnost nechat se zvěčnit v již zmíněném fotokoutku ZP MV ČR. Návštěvníci tam najdou nejrůznější rekvizity a budou tak mít originální vzpomínku na celý život. Fotografii si ihned po vyfocení mohou nechat zaslat na svůj email, telefon anebo si ji mohou nechat vyvolat a doma fotografii přidat do svého rodinného alba. Tato služba je pro všechny návštěvníky zcela zdarma.

Máte doma v rámečku společnou fotografii? Pokud ne, tak na příštím závodě budete mít šanci to změnit!  

Děkujeme, že jste u toho s námi!

Těšíme se na Vás!

NN NIGHT RUN TEAM

Sdílet