Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NN NIGHT RUN LIBEREC opět ve VESCI

Noční seriál NN NIGHT RUN a AVON BĚH se stěhuje zpět do Vesce, kde je pro závodníky daleko lepší zázemí, než v centru.

Noční seriál NN NIGHT RUN a AVON BĚH se stěhuje zpět do Vesce, kde je pro závodníky daleko lepší zázemí, než v centru.

 

Noční seriál NN NIGHT RUN a AVON BĚH se stěhuje zpět do Vesce, kde je pro závodníky daleko lepší zázemí, než v centru.

 

Start a cíl proběhne v lyžařském areálu Vesec. Na běžce čeká kopcovitá trasa okolo Vesce. Připravte si čelovky, protože v lesích bude tma tmoucí. Okolo Vesce je jeden pětikilometrový okruh, který si nejprve proběhnout účastníci Avon běhu. Ti odstartují ve čtvrt na devět a skuteční rychlíci tak snad ani nebudou potřebovat čelovku. Nicméně je doporučená. Do nočního Liberce se pak vydají o hodinu později běžci účastnící se desetikilometrového NN NIGHT RUNu, ti si dají okruhy hned dva.

Pořadatelé se do Liberce těší. Vše nasvědčuje tomu, že se i zde podaří zlomit účastnický rekord.

Než se rozběhnou velké závody pro dospělé, je připravena trať pro nejmenší dětské kategorie závodu 211 KIDS CUP. Zde si všichni děti doběhnou pro krásnou Koťátkovou medaili.

Aktuálně je již přihlášeno více než tisícovka závodníků od nejmenších dětí až po veterány, kdy lze najít nejvyšší věkovou kategorii nad šedesát let, u muž i u žen. Ve startovní listině lze najít i početnou skupinu přihlášenou na NUTREND FAMILY RUN, což je nesoutěžní běh. Není ale třeba bát se, že by na někoho nezbyla krásná medaile v designu šelmy, kočičky nebo lišky. „Medailí je dost, jsme připraveni,“ usmívá se šéf pořadatelského týmu Tomáš Pavel a dodává: „Vyprodáno nebude a všichni jsou vítáni. Hlavně rodiny!“

Sdílet