Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NEON RUN PRO KUŘE

Staň se hrdinou a Pomoz(te) dětem!

Staň se hrdinou a Pomoz(te) dětem!

Staň se hrdinou a Pomoz(te) dětem!

Chybí Ti závody a vše okolo závodní sezóny? Nebaví tě jen trénovat a nic nedělat? Co se zvednout z gauče a jít si ven zaběhat a ještě k tomu pro dobrou charitativní věc. Vyhlašujeme novou výzvu, která se Ti bude určitě líbit. Zapoj se se mnou do NEON RUN pro KUŘE - virtuální běh pro Kuře, který chce touto výzvou přispět na sbírku NROS pro Pomozte dětem, která pomáhá všem znevýhodněným dětem. Akce není závod, ale charitativní výběh.

Akce bude probíhat v termínu 1.6.-7.6.2020 a kdekoliv po celé ČR. Ať už poběžíš venku nebo doma. Poběžíš symbolické 2 kilometry (ale kdo chce, může více). Do mailu Ti dorazí startovní číslo se jménem. To si můžeš vytisknout a připnout na hruď. Nezapomeň se vyfotit s výsledkem a číslem a postnout na Instagram s hastagem #pomoztedetem, abychom tě mohli zobrazit na našem instagramu můžeš použít označení @neonruncz



Startovné: 100 Kč + možnost dobrovolného příspěvku, který si vybereš v registraci

Startovní balíček:
• virtuální startovní číslo se svým jménem a částkou, kterou pomáháš
• virtuální medaile – grafická medaile, která dorazí do mailu
• certifikát jako poděkování za účast a pomoc
• číslo slouží jako lísteček do tomboly o skvělé ceny!
• slevy a vouchery od našich partnerů

Po skončení výběhu vám rozešleme e-mail s certifikátem a virtuální medailí.

 

NEON RUN pro KUŘE
Spojili jsme se sbírkou Pomozte dětem, která podporuje všechny děti, které to potřebují. A v této době, má pomoc dětem opravdu smysl.

 

Sbírka Pomozte dětem je dlouhodobý charitativní projekt Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize. Před 22 lety byl založen, aby pomáhal znevýhodněným dětem po celé České republice. A to se mu daří, za dobu své existence podpořil bezmála 200 tisíc dětí! A to už se počítá!

 

A komu svým během pomůžete? V organizaci Demosthenes se starají o děti se zdravotním postižením či dětmi ohroženými ve vývoji. Díky Vaší pomoci budou moci děti využít canisterapii neboli terapii se psy. S pejsky a za pomoci odborníků děti rozvinou své psychické i fyzické nedostatky snadněji a s úsměvem.


Pokud se vám myšlenka líbí, budete mít možnost také vyzvat své kamarády a známé, a sdílet ji, kde vás napadne. Jakmile dorazí Vaše číslo do mailu, můžete ho hned nasdílet na sociálních sítích a napsat pomáhám znevýhodněným dětem, poběž se mnou! Speciálně pro tento účel jsme vytvořili nový hashtag:



#pomozte dětem

VÍCE INFORMACÍ O VIRTUÁLNÍM BĚHU A MOŽNOST REGISTRACE:
http://www.eventreg.cz

CENY TOMBOLY:
1/ Balíček NUTREND v hodnotě 1500 kč
2/ Balíček NUTREND v hodnotě 1200 kč
3/ Balíček NUTREND v hodnotě 1000 kč
4/ NICEBOY sluchátka HIVE XL
5/ NICEBOY RAZE 2 EGO
6/ Balíček RUNTO
7/ Balíček RUNTO
8/ Balíček NN
9/ Nalíček NN
10/ Startovné NEON RUN 2020 VIP

 

 

Sdílet