Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

RENAULT PŘEDSTAVUJE NOVÝ MORPHOZ

Posouváme hranice

Posouváme hranice

RENAULT PŘEDSTAVUJE NOVÝ ELEKTRICKÝ KONCEPT: MORPHOZ


Posouváme hranice

 

Přijďte blíž a uvidíte, jak vám auto dává znamení. Poznalo vás a vítá vás. Pohodlně se v něm usaďte a dopřejte si jedinečný zážitek z jízdy: právě se nacházíte v inteligentním modulárním automobilu, který boří veškeré hranice. Na míru zhotovený automobil se umí dobře přizpůsobit veškerým potřebám, a to jak každodennímu užívání na krátké trasy, tak na cesty do vzdálených míst. Osobní automobil, který, pokud ho nepoužíváte, se sdílí. Je koncipován k integraci do různých ekosystémů a na podporu výměn. Nezávislé vozidlo k řízení a k tomu, aby bylo řízeno.

Tento futuristický automobil zhmotňuje vizi automobilky Renault osobní a sdílené elektrické mobility výhledově od roku 2025. Jeho jméno je MORPHOZ. Využívá budoucí modulární elektrické platformy CMF-EV modelu Alliance s nabídkou mnoha konfigurací výkonu, kapacity a autonomie, ale také interiéru a objemu zavazadlového prostoru.

Koncept Renault MORPHOZ je věrný genům své značky, představuje v rámci strategie designu Renault okvětní lístek životního cyklu Family. Tento koncept však není jen průzkumnou vizi mobility, ale svým designem, mnoha detaily a vnitřním uspořádáním je rovněž předzvěstí nové rodiny elektrických modelů Renault, která spatří světlo světa v příštích letech.

Největší brzdou v pořízení elektrického vozidla ještě zůstává nezávislost – dojezd, a to jak skutečná, tak předpokládaná, která je vozidlu dána. Avšak i tato omezující vlastnost elektrické mobility brzy zmizí. Koncept automobilu Renault MORPHOZ je toho největším a nejlepším důkazem.

„MORPHOZ je předobrazem našich příštích vysokovýkonných elektrických modelů. Jeho modulární platforma CMF-EV optimalizuje účinnost vozidla, zatímco prodloužený rozvor s koly ve 4 rozích nabízí nové možnosti pro strhující design a špičkovou obyvatelnost“

Gilles Normand, Ředitel divize elektrických vozidel a mobility Skupiny Renault

Sdílet

Galerie