Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Mostecký Night run se blíží, vyzkoušejte zdarma tu správnou obuv

Základem každého kvalitního výkonu je správná volba obuvi a celkově vybavení, ve kterém běh absolvujete.

Základem každého kvalitního výkonu je správná volba obuvi a celkově vybavení, ve kterém běh absolvujete.

V sobotu se v Mostě teploty nemají přehoupnout přes 20 stupňů, takže je rozhodně lepší počítat s chladnějším večerem. Ideálně tedy všem účastníkům doporučujeme přibalit si na cestu jak dlouhý rukáv, tak pro jistotu i nějakou tu lehkou běžeckou bundu.

Na každém závodě najdete Mizuno promo tým, který nabízí všem účastníkům možnost statického i dynamického měření chodidla a vizualizaci jeho dopadu. Na jehož základě zjistíte spoustu poznatků nejen o tvaru vaší nohy, zda nosíte správnou botu, ale také proč vás třeba několik let po běhání bolí kolena a záda.

Diagnostiku naleznete mezi stánky na každém závodě série Night run, kde si můžete zdarma zapůjčit jeden z modelů bot z testovací řady nové kolekce podzim/zima 2017 a absolvovat v něm celý závod.

Analýza s 3D vizualizací je letos nově vytvářena s pomocí moderní tenzometrické desky, která vygeneruje stabilometrii těla a graf rozložení sil při vašem došlapu. Nejen při statickém stání, ale i při dynamickém pohybu. A to už je dobrý základ pro výběr optimálních bot na běh.

To celé nezabere více než 5 minut, které následně ušetříte například hned v nadcházejícím závodě.

Analýzu vám následně zašleme mailem pro vaše další využití. Např. pro fyzioterapeuty, kteří vám na jejím základě mohou pomoci odstranit bolesti nejen nohou, ale i dalších částí těla.

Doporučené modely Mizuno pro sérii závodů Night Run k dostání v prodejnách Sportisimo

Mizuno Wave Shadow
Nový model v kategorii neutrální tempové běžecké obuvi, který nahrazuje předešlý a velmi oblíbený model Wave Sayonara.

mizunowaveshadow1    mizunowaveshadowwoman2
(k dostání ve vybraných prodejnách Sportisimo)


Mizuno Wave Surge
Nový tréninkový model pro silniční podklad z kolekce MIZUNO podzim/zima 2017. Dynamický střih s perfektně tvarovanou podešví. Vhodný pro tréninky jako takové, ale stejně tak pro závody, kde určujícím kritériem je pohodlí závodníka.

 

mizunowavesurgeman   mizunowavesurgewoman
(k dostání ve všech prodejnách Sportisimo)

Sdílet