Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NN Night Run se po roce vrací do Hradce Králové

Rok utekl jako voda a do Hradce se opět vrací Vámi oblíbený noční závod Night Run, tentokrát v retro stylu.

Rok utekl jako voda a do Hradce se opět vrací Vámi oblíbený noční závod Night Run, tentokrát v retro stylu.

Sáhněte až na dno své skříně a hoďte na sebe nějakou vymakanou kreaci. Paruku ve stylu Boney M, pravé sokolské trenky na cvičení nebo třeba jarmilky. Jistě budete oceněni a doladíte tu správnou atmosféru závodu.

Každý z nás vyrůstal na hitovkách, které dnes považuje za retro. Připomeneme si tyhle „vypalováky“ na závodě? No jasně že jo! A teď si představte, že každý přijde v nějaké masce a vy se budete cítit, jako byste se vrátili třeba o třicet let zpátky. To by mohla být zábava, ne? Doufáme, že již ten svůj kostým máte připraven. My už se nemůžeme dočkat, až uvidíme, nakolik jste kreativní.

Jako vždy máte možnost zvolit si mezi několika závody. Celé odpoledne zahájíme dětským pohárem innogy Kids Cup, kdy jsou děti rozděleny podle věku a tomu je také uzpůsobena délka trasy, kterou musí uběhnout. Po jejich skončení následuje Bosch Family Run, nezávodní rodinný běh na dva kilometry. A pozor! Letos losujeme také výherce sušičky Bosch, aby nezávodní běžci nešli domů s prázdnou. Doporučujeme zůstat až do konce. Po těchto dvou bězích přichází hlavní část. Rozcvička s Hankou Kynychovou, řazení v koridoru a přesně v půl deváté večer odstartujeme Avon Běh. Nejen že si užijete krásnou trasu nočním Hradcem okolo řeky, ale ještě uděláte dobrý skutek, jelikož část startovného z tohoto závodu odchází na konto boje proti rakovině prsu. Novinkou jsou rodinné běhy, které sestávají z jednoho dospělého a jednoho dítěte do 15 let. Časy se jim následně sečtou, takže klidně můžete běžet zvlášť. Ale ve dvou se to přece lépe táhne. O deset minut později se na start postaví běžci, kteří si vybrali delší trasu – tedy deset kilometrů NN NIGHT RUN. Jaká je jedinečná výhoda Hradce? Neběžíte je ve dvou okruzích, ale v jednom velkém.

Jako další bonus jsme pro Vás zajistili otevření Bílé věže až do 22:00. Pokud tedy chcete vidět start závodů pěkně z výšky, máte možnost. Poslední návštěvníci budou vpuštěni dovnitř okolo 21:00. Můžete tak sledovat závodníky na celé jejich trase a třeba se rozhlédnout po Hradci Králové, jak vypadá za svitu měsíce.

Nebude chybět ani doprovodný program, který bude letos opravdu bohatý. Děti si mohou užít malování na obličej neonovými barvami, skákací hrad, taneční podložka u LCD obrazovky nebo třeba tetování v NN stanu. Nezapomínáme ani na dospělé běžce. K dispozici budou stánky CEP a Sportisimo, u kterých se můžete vybavit za levnější ceny, Mizuno Vám změří došlap nebo se stavte do NN stanu, kde Vám výživový poradce poradí, co máte zlepšit. Pokud si chcete odpočinout před nebo po závodě, můžete si užít chvilku v ČEPS relax zóně, užít si masáž zdarma v Alpa stanu nebo si dát kávu Tassimo zdarma u Bosch stánku.

Během dne uvidíte vystoupení Cheeky Cheerky a Disco aerobicu a před závodem Vás rozehřeje Hanka Kynychová. Už se těšíte? Tak nezapomeňte, již tuto sobotu 29.4.2017 na Velkém náměstí v Hradci Králové!

Registrace do středy na : http://www.night-run.cz

 

Sdílet