Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SCUTUM Wear – tak trochu jiné funkční prádlo

Funkční prádlo bez kompromisů, které bude splňovat vysoké nároky nejen na kvalitu střihu, ale také na materiál.

Funkční prádlo bez kompromisů, které bude splňovat vysoké nároky nejen na kvalitu střihu, ale také na materiál.

Funkční prádlo bez kompromisů, které bude splňovat vysoké nároky nejen na kvalitu střihu, ale také na materiál. Těmito požadavky jsme se řídili při vývoji a výrobě vlastní produktové řady funkčního prádla značky SCUTUM Wear.

 

Kvalitní první vrstva oblečení je pro aktivní pohyb klíčovým článkem, bez kterého vám nebudou správně fungovat vaše další vrstvy oblečení. Se stále se zvyšující poptávkou na spodní prádlo ze strany profesionálů z řad policie, armády, ale i vyznavačů aktivního životního stylu, jsme se rozhodli vytvořit vlastní produktovou řadu, která by vycházela z přesných požadavků našich zákazníků. Na trhu můžete najít nepřeberné množství funkčního spodního prádla, ale běžných komerčních značek naši zákazníci naráželi na nevyhovující střih či materiál, který nevydržel dlouhodobou vysokou zátěž.

 

Rozhodli jsme se tedy využít poznatků zákazníků, jejich připomínek, co by dle nich funkční prádlo mělo splňovat a vyrazili jsme za naším obchodním partnerem, který nejen šije, ale také  vyrábí látky v České republice. Díky této úspěšné spolupráci se nám podařilo vytvořit český produkt, který při svém vzniku neopustil hranice naší země.

 

Materiál se skládá z 98 % Polyamid Supplex® a 2 % lycry. Boční panely pro regulaci tělesné teploty jsou z 92 % polyesteru, 2 % polyamidu a 6 % lycry.

Polyamid Supplex® je příjemný jako bavlna, ale jeho vlastnosti odpovídají nylonu – nežmolkovatí, nevytahuje se, nebledne a ani nesráží. Supplex® má v sobě mnohem více kapilár, které snadněji odvádějí pot od těla a regulují tak tělesnou teplotu.

 

 

 

 

Vlastnosti SCUTUM Wear:

-jedinečný materiál Polyamid Supplex®

- komfortní střih

- ploché švy

- ionty stříbra zabraňující zápachu

- boční panely

- body mapping - přesné přilnutí na tělo pro eliminaci shrnování

- prodloužená délka

- vyrobeno v České republice

 

Barevné provedení:

- černá

- olivově zelená

 

více informací:

www.scutumwear.cz

 

 

Sdílet

Galerie