Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

CHRISTMAS NIGHT RUN PRO AZYLOVÝ DŮM

Jelikož se jedná o vánoční běh, rozhodla se pořádající agentura EVENT MEDIA s.r.o. podpořit charitativní akci Stromeček splněných přání pomoc azylovému domu pro matky s dětmi. Na místě konání akce budou dvě hostesky, kterým můžete donést vánoční dárky pro děti a maminky, ke kterým nebyl osud příliš laskavý.

Jelikož se jedná o vánoční běh, rozhodla se pořádající agentura EVENT MEDIA s.r.o. podpořit charitativní akci Stromeček splněných přání pomoc azylovému domu pro matky s dětmi. Na místě konání akce budou dvě hostesky, kterým můžete donést vánoční dárky pro děti a maminky, ke kterým nebyl osud příliš laskavý.


Zde jsou jednotlivé příběhy dětí a maminek z azylového domu:

Mirek 6 let
Mirek bydlí s maminkou v Domově pro matky s dětmi půl roku.Důvodem pobytu byly neshody mezi rodiči. Matka pracuje v prádelně, její příjem je ale velmi nízký. Otec jim finančně nevypomáhá. Mirek chodí do mateřské školky, kde se mu velmi líbí. Je velice šikovný a zvídavý. Velmi se již těší na příští rok až půjde do školy. 
Přání: Autodráha /vlakodráha/ a angličáky.

Lucinka 6 let
Lucinka bydlí s maminkou a mladším bratříčkem v Domově pro matky s dětmi teprve tři měsíce. V minulosti bohužel již vystřídali mnoho azylových domů, často byli nuceni se stěhovat napříč republikou. Matka ačkoli má rodiče vyrůstala od 10 let v dětském domově, její život byl a stále je složitý. Svým dětem by ovšem ráda vytvořila zázemí, které sama nepoznala. Lucinka je moc usměvavá a šikovná holčička, která nyní navštěvuje mateřskou školku, příští rok již bude chodit na základní školu, kam se moc těší.
Přání: kouzelná plastelýna, kočárek pro panenku.

Vašík 4 roky
Vašík bydlí s maminkou a starší sestřičkou v Domově pro matky s dětmi teprve tři měsíce. V minulosti bohužel již vystřídali mnoho azylových domů, často bylo nuceni se stěhovat napříč republikou. Matka ačkoli má rodiče vyrůstala od 10 let v dětském domově, její život byl a stále je složitý. Svým dětem by ovšem ráda vytvořila zázemí, které sama nepoznala. Vašík je velmi temperamentní a činorodý klučina.
Přání: kouzelná plastelýna, autíčko

Ivetka 7 let
Ivetka navštěvuje první třídu základní školy a v Domově pro matky s dětmi bydlí se svou maminkou a mladším bratrem čtvrt roku. Museli opustit původní bydlení z důvodu domácího násilí, které probíhalo ze strany otce vůči matce. Do azylového domu přišli pouze s pár věcmi, které si narychlo sbalili. Matka kvůli stěhování přišla o zaměstnání. Ačkoli dívenka zřejmě prožila mnoho ošklivých okamžiků je velmi temperamentní, usměvavá a šikovná holčička. Do školy chodí ráda a svědomitě vždy plní domácí úkoly.
Přání: Barbie mořská panna (s blonďatými vlásky) a chodící pejsek s vodítkem.
 

Tomášek 5 let 
 Tomášek chodí od září do mateřské školky, kde se mu moc líbí. V Domově pro matky s dětmi bydlí se svou maminkou a starší sestřičkou čtvrt roku. Svůj domov museli opustit z důvodu domácího násilí, které probíhalo ze strany otce vůči matce. Do azylového domu přišli pouze s pár věcmi, které si narychlo sbalili. Matka kvůli stěhování přišla o zaměstnání, proto nyní dětem nemůže dopřát tolik, kolik by ráda. Ačkoli Tomášek zřejmě prožil mnoho nehezkých chvil, věčný úsměv na tváři mu to nesebralo. Přání: auto na dálkové ovládání, stavebnice lego

 Kamil 11 let
Kamil bydlí s maminkou v Domově pro matky s dětmi půl roku. O bydlení přišli z důvodu dlouhodobé pracovní neschopnosti matky. Maminka se často potýká se zdravotními komplikacemi a syn je pro ní velikou oporou. Kamil je pilným školákem, rád se učí, ale zároveň ve volném čase si rád hraje, nejraději s vojáčky. Prozatím má pouze plastové, jeho velikým přáním je mít alespoň jednoho vojáčka cínového.
Přání: cínový vojáček (rytíř), lego.

Vilda 17 let
Vilda bydlí s maminkou a třemi mladšími sourozenci v Domově pro matky s dětmi již rok a půl. V minulosti rodina vystřídala mnoho azylových domů. Otec děti občas navštíví, ale finančně jim nepomáhá a o děti nejeví zájem. Vzhledem k početnosti rodiny je situace velice složitá.Vilda letos nastoupil do prvního ročníku odborného učiliště a učí se na zedníka. Škola ho velice baví, především hodiny na praxích. Pro matku je chlapec velikou oporou, jelikož jí pomáhá s domácností a s péčí o mladší sourozence. Vzhledem k věku baví Vildu nejvíce hudba, kterou si rád pouští.
Přání: MP3 přehrávač, kosmetika

Adam 13 let
Adam bydlí s maminkou a třemi sourozenci v Domově pro matky s dětmi již rok a půl. V minulosti rodina vystřídala mnoho azylových domů. Otec děti občas navštíví, ale finančně jim nepomáhá a o děti nejeví zájem. Vzhledem k početnosti rodiny je situace velice složitá. Adam dochází do 6. třídy ZŠ. Někdy je to pěkný rošťák jako každý kluk v jeho věku, ale má velmi rád své sourozence a maminku, které pomáhá. 
Přání: auto na dálkové ovládání (12 voltů), kosmetika

Šimon 10 let
Šimon bydlí s maminkou a třemi sourozenci v Domově pro matky s dětmi již rok a půl. V minulosti rodina vystřídala mnoho azylových domů. Otec děti občas navštíví, ale finančně jim nepomáhá a o děti nejeví zájem. Vzhledem k početnosti rodiny je situace velice složitá. Šimon dochází do speciální základní školy, škola ho velice baví, nosí samé jedničky. Vzhledem ke svému věku si ale také stále ještě rád hraje.
Přání: tank na dálkové ovládání, vojáčci, lego

Maruška rok a půl
Maruška bydlí v Domově pro matky s dětmi s maminkou a třemi staršími bratry již od svého narození. Otec jí navštěvuje velmi sporadicky, zřejmě i z tohoto důvodu svého staršího brášku oslovuje "táto". Maminka by ráda Marušce nechala píchnout ouška, aby jako správná holčička mohla nosit naušničky, právě naušničky jí ovšem k tomuto kroku schází. V létě Maruška začala chodit, běhá již hezky, ale občas potřebuje ještě oporu od své maminky nebo brášků. Oporou by jí mohl být také dětský kočárek, který prozatím nemá.
Přání: dětské naušničky, kočárek s panenkou

Matěj 6 let
Matěj bydlí s maminkou a svou mladší setřičkou v Domově pro matky s dětmi teprve krátce. Byli nuceni opustit domov z důvodu domácího násilí, které probíhalo ze strany otce vůči matce.Maminka musela z důvodu stěhování ukončit zaměstnání. Děti jsou pro matku velikým impulsem pro novou etapu života, která jak všichni doufají bude již veselejší. Matěj je zvídavý a šikovný klučina, ze kterého již příští rok bude školák.
Přání: elektrický vláček s kolejema, malé závodní auto.

Alžbětka  3 roky
Alžbětka bydlí s maminkou a svým starším bratrem v Domově pro matky s dětmi teprve krátce. Byli nuceni opustit domov z důvodu domácího násilí, které probíhalo ze strany otce vůči matce. Maminka musela z důvodu stěhování ukončit zaměstnání. Děti jsou pro matku velikým impulsem pro novou etapu života, která jak všichni doufají, bude již veselejší. Alžbětka je čiperná a temperamentní holčička.
Přání: česací hlava (hlava panenky na podstavci), třpitivá kabelka.

Jakub 5 let
Kubík bydlel s maminkou a dvěma mladšími sourozenci v polorozbořeném domku. Příchodem do Domova pro matky s dětmi před třemi měsíci získali vhodnější prostředí. Maminka je na mateřské dovolené. Otec dítě nenavštěvuje a ani nepřispívá na jeho výživu. Kubík chodí do předškolní výchovu. Je velmi společenský, v komunikaci ho bohužel limituje velmi špatná výsloslovnost, také z tohoto důvodu dochází s maminkou na logopedii.
Přání: povlečení s motivem Spidermana a autíčko na ovládání.

Pepíček 4 roky
Pepíček bydlel s maminkou a dvěma sourozenci v polorozbořeném domku.  Příchodem do Domova pro matky s dětmi před třemi měsíci získali vhodnější prostředí. Maminka je na mateřské dovolené. Otec dítě nenavštěvuje a ani nepřispívá na jeho výživu.Pepíček navštěvuje předškolní výchovu a rád si hraje se svými sourozenci.
Přání: pyžamko (vel. 110), autíčko (Blesk Mcquin)

Květuška 2 roky
Květuška bydlela s maminkou a dvěma sourozenci v polorozbořeném domku.  Příchodem do Domova pro matky s dětmi před třemi měsíci získali vhodnější prostředí. Maminka je na mateřské dovolené. Otec dceru  nenavštěvuje a ani nepřispívá na její výživu. Květuška má dva starší brášky, kteří jsou takový její "rytíři". Je velmi usměvavá, takové mámino sluníčko.
Přání: Panenku Chou chou  a dětské plenky.

Milan 6 let
Milan je nejstarší ze tří bratrů, s tatínkem žijí v Domově pro matky s dětmi čtvrt roku. Poté co matka rodinu opustila a odjela do zahraničí, zhostil se otec naplno péče o tři malé děti. Zaměstnání opustil a zůstal na rodičovské dovolené. Milánek je takový malý rozumbrada, chodí do školky, ale již se těší na příští rok, až z něho bude školák.
Přání: tank na ovládání, Spiderman pavučinomet, lego

Jiřík 3 roky
 Jiřík  bydlí s tatínkem a dvěma brášky v Domově pro matky s dětmi čtvrt roku. Poté co matka rodinu opustila a odjela do zahraničí, zhostil se otec naplno péče o tři malé děti. Zaměstnání opustil a zůstal na rodičovské dovolené. Jiřík navštěvuje školku, kde se mu moc líbí. Jako každý kluk si rád hraje s auty, kterým staví mosty a různé cesty. 
Přání: auto na dálkové ovládání, stavebnice, postavička Spidermana

Maxík - 2 roky
Maxík bydlí s tatínkem a dvěma staršími brášky v Domově pro matky s dětmi čtvrt roku. Poté co matka rodinu opustila a odjela do zahraničí, zhostil se otec naplno péče o tři malé děti. Zaměstnání opustil a zůstal na rodičovské dovolené. Maxík je takovým tátovým mazánkem, ale zároveň se snaží ve všem dohnat své starší brášky. Snaží se vše po nich opakovat a učit se novým věcem.
Přání: malá sada s vláčky, stavebnice, autíčka

Romanka 7 let
Romanka je šikovná holčička, která bydlí s maminkou a dvěma mladšími sourozenci v Domově pro matky s dětmi již 7 měíců. Od narození bydlí pouze s maminkou, otec o ní nejeví zájem. Romanka chodí do 2. třídy a nosí skoro samé jedničky. Jejím největším přáním by bylo mít šťastnou rodinu. Dívenka je velmi zručná a umělecky nadaná, ráda kreslí a vyšívá.
Přání: kreativní sada (kufřík), dětský šicí stroj., šusťáková souprava velikost 110 - 120.

Pavlínka 3 roky
Pavlínka bydlí s maminkou a dvěma sourozenci v Domově pro matky s dětmi již 7 měsíců. Od narození bydlí pouze s maminkou, otec o ní nejeví zájem. Pavlínka chodí od září do mateřské školky, kde si našla spoustu nových kamarádů. Vzhledem k tomu, že má Pavlínka ještě další dva sourozence a maminka je na mateřské dovolené, musejí se hodně uskromnit.
Přání:odrážedlo bez šlapek, panenka chou chou, obrázkové puzzle.

Bertík 2 roky
Bertík bydlí s maminkou a dvěma staršími sestřičkami v Domově pro matky s dětmi již 7 měsíců. Od narození vyrůstá pouze s matkou, otec o něj neprojevuje zájem. Bertík je velmi čiperný klučina, který má rád veškeré dětí, které se kolem něho odehrává. Vzhledem k věku jsou ale jeho největší zálibou hračky a slwdování pohádek.
Přání velké auto, kolo bez šlapek, postavička Freantiška z Kouzelné školky.

Karolína  9 let 
V Domově pro matky s dětmi bydlí Karolína spolu s maminkou a dvěma maldšími sourozenci půl roku. Jelikož matka dívky vyrůstala v dětském domově, ráda by vytvořila rodinu alespoň svým dětem. Bohužel tento sen se jí prozatím nesplnil, naopak musela s dětmi opustit domov kvůli hrubému chování svého partnera. Karolína chodí na zákkladní školu a je velkmi pilná školačka, zároveň ráda sportuje a poslouchá hudbu.
Přání: in line (kolečkové ) brusle, MP3 přehrávač

Žanetka 5 let
V Domově pro matky s dětmi bydlí Žaneta spolu s maminkou dvěma sourozenci půl roku. Jelikož matka dívky vyrůstala v dětském domově, ráda by vytvořila rodinu alespoň svým dětem. Bohužel tento sen se jí prozatím nesplnil, naopak musela s dětmi opustit domov kvůli hrubému chování svého partnera. Žaneta chodí do mateřské školky, kde by nejraději trávila co nejvíce času, bohužel kvůli astmatu, musí být často doma. Dívenka je velice upovídaná, společenská a neposedná.
Přání: dětská koloběžka, dětský polštářek

Tadeáš 2 roky
V Domově pro matky s dětmi bydlí Tadeáš spolu s maminkou a dvěma staršími sestřičkami půl roku. Jelikož matka vyrůstala v dětském domově, ráda by vytvořila rodinu alespoň svým dětem. Bohužel tento sen se jí prozatím nesplnil, naopak musela s dětmi opustit domov kvůli hrubému chování svého partnera. Tadeášek je živelný okatý klučina, kterého je všude plno.
Přání: dětské odrážedlo a autíčko.  


Kateřina 17 let 
Kateřina bydlí s maminkou a mladší sestrou v Domově pro matky s dětmi již rok. Ačkoli matka chodí do zaměstnání, nemá dostatečné přijmy, aby sobě a dcerám mohla zajistit bydlení. Kateřina letos nastoupila na střední odborné učiliště na obor kuchařka. Ačkoli je dívka ještě ve velmi mladém věku, sama již na jaře očekává narození potomka. Z tohoto důvodu je její přání zaměřeno na příchod miminka.
Přání: Povlečení do postýlky pro miminko s dětskými obrázky, tepláková soupravička od jednoho měsíce do půl roku.

Sylva 16 let
Sylva bydlí s maminkou a starší sestrou v Domově pro matky s dětmi již rok.  Ačkoli matka chodí do zaměstnání, nemá dostaečné přijmy, aby sobě a dcerám mohla zajistit bydlení.Sylva letos nastoupila na střední odborné učiliště na obor kadeřnice. Jako každá dívka  v tomto věku i Sylva se zajímá o módu a chodí ráda pěkně upravená. Přání: kosmetika, voňavka, hygienické potřeby (např. mýdlo, šampon atd..) Přání: kosmetika, voňavka, hygienické potřeby (např. mýdlo, šampon atd..)

Dalibor 10 let
V Domově pro matky s dětmi bydlí Dalibor s maminkou již skoro půl roku. Od otce odešli, jelikož jeho chování nebylo pěkné ani vůči matce ani vůči synovi. Maminka chodí na brigádu a hledá si stálé zaměstnání. Dalibor navštěvuje 4. třídu základní školy. Velmi rád se učí a je velkým čtenářem. Maminka se ho snaží podporovat v jeho zvídavosti a rozvoji znalostí.
Přání. encyklopedie zvířat, lego.

Otakar 16 let
Otakar bydlí  s maminkou  a třemi mladšími sourozenci v Domově pro matky s dětmi jeden rok. Matka pracuje jako uklizečka, její příjem je nízký. Otec o ně nejeví zájem.Otakar navštěvuje 9. třídu  základní školy, dobře se učí. Chlapec je pohybově nadaný, rád hraje fotbal.
Přání: Fotbalový drez/ tričko a trenýrky na výšku postavy  175 cm / .

Marek 14 let 
Marek bydlí  s maminkou  a třemi  sourozenci v Domově pro matky s dětmi jeden rok. Matka pracuje v úklidu její příjem je nízký. Otec o ně nejeví zájem.Chlapec je pohybově nadaný, rád hraje fotbal.
Přání: Fotbalový drez / tričo a trrenýrky na výšku postavy 160 cm.

Alice 12 let
Alice bydlí s maminkou  a třemi  sourozenci v Domově pro matky s dětmi jeden rok. Matka pracuje jako uklizečka, její příjem je nízký. Otec o děti  nejeví zájem. Alice navštěvuje 6. třídu Speciální školy. Alice je sportovně nadaná, hraje závodně pin pong, touží mít v rámci tréninku brusle inline, také ráda poslouchá moderní muziku.
Přání: Brusle inline velikost 42, přehrávač MP3

Petr 10 let
Petr bydlí  s matkou a třemi  sourozenci v Domově pro matky s dětmi jeden rok. Matka pracuje v úklidu, její příjem je nízký. Otec o děti  nejeví zájem. Marek navštěvuje  4. třídu základní školy. Chlapec je pohybově nadaný, rád hraje fotbal.
Přání: Fotbalový drez /tričko a trenýrky  na výšku postavy 158 cm /.

Nikolka 4 měsíce 
Nikolka bydlí s maminkou  a starším bratrem v Domově pro matky s dětmi půl roku. Děti žijí s matkou samy, otec  o ně nejeví zájem,  výživné na dceru neplatí. Matka si spoří na návazné bydlení, zároveň má velkou touhu nechat dcerce propíchnou ouška, nemá však na nákukp dětských náušnic. Nikolka dobře prospívá,  reaguje na vnější podněty.
Přání: Hračka se zvuky, dětské náušničky.

Zdeněk 9 let
Zdeněk  bydlí s maminkou  a mladší sestrou v Domově pro matky s dětmi půl roku. Děti žijí s matkou samy, otec  se o ně nezajímá. Matka si spoří na návazné bydlení. Zdeněk navštěvuje 3 tř. základní školy, dobře se učí, zajímá se přírodu.  
Přání: Přírodovědná encyklopedie, stavebnice lego

Davídek 6 let    
Lenička   bydlí s maminkou a třemi mladšími sourozenci  v Domově pro matky s dětmi půl roku.  Matka je na mateřské dovolené, otec děti občas navštěvuje. Lenička navštěvuje 2. třídu základní  školy. Dobře se učí, je klidné povahy, ráda si maluje. 
Přání: Malířský set /barvy, štětec, stojan/, panenku Barbie /mořská panna /

Deniska 7 let
Deniska bydlí s maminkou v Domově pro matky téměř jeden rok. Matka odešla od partnera z důvodu domácího násilí. Deniska navštěvuje 2. třídu základní školy. Dobře se učí,  je hudebně a výtvarně nadaná.
Přání: Přehrávač MP3,   psací a výtvarné potřeby /pastekly, fixy, blok -skicák /

Monika 8 let 
Monika bydlí s mamínkou a mladší sestrou v Domově pro matky s dětmi jeden rok. Otec bydlí na ubytovně. Rodiče usilují o sloučení rodiny. Monika navštěvuje  2. třídu základní školy.Je pohybově a výtvarně nadaná, dobře se učí.
Přání: Deštník  Hello Kitty, dětský kočárek -tříkolku.

Vanesa 5 let 
Vanesa bydlí s maminkou a starší  sestrou v Domově pro matky s dětmi jeden rok. Otec bydlí na ubytovně. Rodiče usilují o sloučení rodiny. Vanesa navštěvuje mateřskou školu. Dívka bývá často  nemocná, léčí na astma a alergie. 
Přání: Deštník  Hello Kitty, povlečení s motivem Hello Kitty.

Veronika 3 roky
Veronika bydlí s maminkou v Domově pro matky s dětmi téměř jeden rok. Matka žije s dcerou úplně sama, nemá žádné rodinné zázemí, vyrůstala v dětském domově.  Veronika dochází do mateřské školy, rozvíjí se v oblasti komunikace a jemné motoriky. Ráda si hraje s hračkami pro chlapce.
Přání:  Elektrický vláček nebo  autobus

Jáchym 3 roky    
Jáchym  bydlí  s maminkou a třemi sourozenci v Domově pro matky s dětmi půl roku. Matka je  na mateřské dovolené, otec se o děti  nezajímá. Jáchym  navštěvuje mateřskou školu, je bystrý klidný chlapec.
Přání:  Policejní Auto / Dickie /.

Petruška 4 roky
Petruška bydlí s maminkou a dvěma dalšími sourozenci v Domově pro matky s dětmi půl roku. Nemají rodinné zázemí, matka sama vyrůstala v dětském  domově. Nyní je na mateřské dovolené, pobírá pouze sociální dávky. Otec se často dopouštěl na matku násilí, od rodiny se odstěhoval. Petruška navštěvuje mateřskou školu, rozvíjí se v oblasti komunikace a jemné motoriky.
Přání : Touží mít  červený hluboký kočárek a panenku do kočárku.

Matouš 2 roky
Matouš   bydlí s maminkou a dvěma  staršími sourozenci  v Domově pro matky s dětmi půl roku. Nemají rodinné zázemí, matka sama vyrůstala v dětském  domově. Nyní je na mateřské dovolené, plně závislá na sociálních dávkách. Otec se často dopouštěl na matku násilí, od rodiny se odstěhoval. Matouš je šikovný chlapec, rozvíjí se v oblasti komunikace a jemné motoriky.
Přání : Touží mít  skákací míč  a odrážedlo.

Karlík  5 let
Karlík bydlí s maminkou a dvěma  sourozenci v Domově pro matky s dětmi půl roku. Nemají rodinné zázemí, matka sama vyrůstala v dětském  domově. Nyní je na mateřské dovolené, plně závislá na sociálních dávkách. Otec se často dopouštěl na matku násilí, od rodiny se odstěhoval. Karlík  je šikovný chlapec, dochází na předškolní výchovu v rámci mateřské školy. Je zvidavý, pohybově nadaný, těší se do školy.
Přání : Touží mít  skateboard a stavebnici lego.

Vojta 8 let
Vojta bydlí s maminkou v Domově pro matky s dětmi téměř jeden rok. Otec se o chlapce nezajímá. Matka pracuje jako brigádnice, těší se, že si ušetří na nový pronájem bytu.  Vojta navštěvuje  2. třídu základní školy. Je temperamentní chlapec, má rád muziku, dobře se učí. Přání: Dětský hvězdářský dalekohled, přehrávač MP3.

Markétka 3 měsíce
Markétka   bydlí s maminkou a staršími sourozenci v Domově pro matky s dětmi půl roku.  Matka je na mateřské dovolené,  o děti se stará sama. Otec se o ně nezajímá.  Markétka je tříměsíční kojenec, začíná reagovat na vnější podněty.
Přání: Deka na hraní s hrazdou a hračkami

Raduška 4 roky
Raduška bydlí s maminkou a dvěma mladšími sourozenci v Domově pro matky  dětmi téměř jeden rok. Matka je na mateřské dovolené. Otec  děti navštěvuje. Léčí se ze závislosti na alkoholu, usilují o sloučení rodiny. Raduška mavštěvuje mateřskou školu, rozvíjí se o blasti  komunikace a jemné motoriky. Ráda si hraje s panenkami.
Přání:  Hračku - jednorožec a oblečení pro panenku Barbínu.

Lukášek 3 roky
Lukášek  bydlí s maminkou a dvěma  sourozenci v Domově pro matky s dětmi téměř jeden rok. Matka je na mateřské dovolené. Otec děti navštěvuje. Léčí se ze závislosti na alkoholu, usilují o sloučení rodiny. Lukášek navštěvuje mateřskou školu, rozvíjí se v oblasti komunikace a jemné motoriky. Rád si hraje s autíčky.
Přání: Sportovní autíčko na ovládání, nebo knížku o autech.

Johanka 6 měsíců 
Johanka  bydlí s maminkou a dvěma  staršími sourozenci v Domově pro matky téměř jeden rok. Matka je na mateřské dovolené. Otec  děti navštěvuje. Léčí se ze závislosti na alkoholu, usilují o sloučení rodiny. Johanka   je osmnáctiměsíční batole, je vnímavá,  reaguje na vnější podněty.
Přání : Odstrkovadlo nebo auto pro nejmenší.

Josífek 9 let
Josífek   bydlí s maminkou  v Domově pro matky s dětmi sedm měsíců. Matka pracuje v úklidu, chce si ušetřit na podnájem bytu.  Otcem  se o chlapce nezajímá. Josífek navštěvuje 3 tř. základní školy. Dobře se učí, je bystrý, zručný, sbírá modely autíček.
Přání : Stavebnici Lego, autíčko /angličák /.

Martin  14 let  
Martin bydlí s maminkou a starší sestrou v Domově pro matky s dětni půl roku. Matka  pracuje, spoří si na návazné bydlení. Martin navštěvuje 8. třídu základní školy. Martin se zajímá o techniku, touží mít USB flash, aby si mohl přenášet data v rámci školní výuky.
Přání: Flash disky 32GB

Natálie  16 let  
Natálie  bydlí s maminkou a mladším bratrem v Domově pro matky s dětni půl roku. Matka  pracuje, spoří si na návazné bydlení. Natálie  navštěvuje 1. ročník střední školy. Nátálie je temperamentní dívka, zajímá se o výtvarné umění, ráda maluje.
Přání: Blok skicák, uhely, rudky nebo měkké tužky


Matýsek  7 měsíců 
 Matýsek bydlí  s maminkou  a starší sestrou  v Domově pro matky  s dětmi dva měsíce, z důvodu domácího násilí.  Matka je na mateřské dovolené. Matýsek  je bystrý chlapec, dobře reaguje na vnější podněty.
Přání: Hračka se zvuky, knížka se zvířátky pro nejmenší

 Janetka 9 let 
 Janetka  bydlí  s maminkou  a mladším bratrem   v Domově pro matky  s dětmi dva měsíce, z důvodu domácího násilí.  Matka je na mateřské dovolené. Janetka navštěvuje 3.třídu základní školy. Dívka je zručná, bystrá, ve škole se dobře učí. 
Přání: Pannenka Barbie

Evička 15 let 
Evička   bydlí  s maminkou   v Domově pro matky  s dětmi půl roku.  Matka si sehnala zaměstnání, spoří si na návazné bydlení. Evička navštěvuje 9 třídu základní školy. Dívka je tichá , skromná, ve škole se dobře učí.  
Přání: Vlasová nebo tělová  kosmetika


Děkujeme že podpoříte tuto Charitativní akci.


Program akce
Christmas Night Run:

14:00 - 16:00 Registrace závodníků
16:45 - 16:50 Řazení běžců na start
16:50 - 16:55 Rozprava k závodu
17:00 - 17:05 Start 5km - CHRISTMAS NIGHT RUN HRADEC KRÁLOVÉ
18:15 - 18:30 Vyhlášení
18:30 - 19:00 Konec     

Sdílet