Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jak se vybavit na GP Batteries Night Run Praha

Nejen fyzička je v závodě důležitá. Protože jde o Night Run, je nezbytné dobře vidět na své soupeře a úspěšně se orientovat v terénu. Povinnou výbavou je tedy jistě čelovka s funkčními bateriemi.

Nejen fyzička je v závodě důležitá. Protože jde o Night Run, je nezbytné dobře vidět na své soupeře a úspěšně se orientovat v terénu. Povinnou výbavou je tedy jistě čelovka s funkčními bateriemi.

 

Nejen fyzička je v závodě důležitá. Protože jde o Night Run, je nezbytné dobře vidět na své soupeře a úspěšně se orientovat v terénu. Povinnou výbavou je tedy jistě čelovka s funkčními bateriemi.

 

Protože je nabídka široká, poradíme Vám, jak si vybrat tu správnou. Ty, co představíme dnes, byly řádně a úspěšně otestoványnapříklad závodníky v horském maratonu dvojic. Jejich funkčnost a spolehlivost jsou tedy zaručeny.

 

 

 

 

 

Vysoce výkonná LED čelovka GP LOE208 se 3 AAA bateriemi GP Ultra Plus v balení GP čelovka GP se super svítivou 3W CREE LED a IP44 má dosvit 80 metrů. Je protourčená především pro venkovní použití při sportovních aktivitách. Intenzitu světla si lze regulovat dle vlastních potřeb. Díky elastickému gumovému pásku pro fixaci na hlavu, hmotnosti 99 gramů a kompaktním rozměrům 64 x 44 x 42 mm bude praktickým pomocníkem při vašich tréninkových bězích. Teď už nebude problém vyběhnout do terénu i za soumraku.

EMOS celovka 1

Vysoce výkonná čelovka s bezdotykovým spínáním a zoomem Tato čelovka EMOS má dva samostatné spínače pro manuální zapnutí/vypnutí nebo bezdotykové zapnutí/vypnutí pomocí IR sensoru. Je plynule stmívatelná. Díky možnosti zaostření a vysoce výkonnému čipu CREE LED je čelovka předurčena i k profesionálnímu použití. Mimo klasické bílé světlo jsou součástí i 2 červené LED o Ø 5 mm pro noční vidění a 2 červené LED o Ø 5 mm signalizující SOS. Výkon 100 lumenů, dosvit 60 metrů, voděodolnost a nárazuvzdornost z výšky jednoho metru jsou samozřejmými vlastnostmi. Čelovka je napájena třemi mikrotužkovými bateriemi, které je třeba zakoupit samostatně.

EMOS celovka 2

Lehká 2LED čelovka pro sportovce Díky své nízké hmotnosti a rozměrům je tato čelovka EMOS využitelná zejména při sportování. Fixační guma je opatřena reflexním proužkem pro ochranu sportovce ve tmě či šeru a světlo zajišťuje 0,5W NICHIA LED žárovka. Čelovka dosahuje výkonu 35 lumenů, má dosvit 65 metrů, je voděodolná a nárazuvzdorná z výšky 1 metr.  Možnost nastavení směru svícení je samozřejmostí. Napájena je jednou tužkovou baterií, kterou je třeba zakoupit samostatně. Spolu s baterií má čelovka 60 gramů. Na hlavě si jí tedy při běhání ani nevšimnete. Pokud jste si ještě čelovku nestihli pořídit, nezoufejte. Na akční ceny si ji můžete koupit přímo na místě před samotným závodem na stánku GP BATTERIES. Příjemná obsluha vám čelovku dokonce zprovozní na počkání, takže se budete moci plně soustředit na svůj nadcházející výkon. Přejeme hodně úspěchů a krásných zážitků v rámci nočního běhu 

EMOS celovka 3

Nabídka našeho generálního partnera EMOS 
http://www.night-run.cz/Newsletter/141609.htm

Sdílet