Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Flamigel–na spálenou kůži i odřená kolena!

Spálená záda po opalování, odřená kolena, říznutí, popálená ruka od plotny nebo rozškrábané štípance– na všechny tyto problémy pomůže chytrý, a hlavně levný Flamigel. Tubu za 155 Kč se mít doma vyplatí, zvlášť když jsou v rodině malé děti.

Spálená záda po opalování, odřená kolena, říznutí, popálená ruka od plotny nebo rozškrábané štípance– na všechny tyto problémy pomůže chytrý, a hlavně levný Flamigel. Tubu za 155 Kč se mít doma vyplatí, zvlášť když jsou v rodině malé děti.

Flamigel patří mezi hydroaktivní gely, které udržují v ráně vlhké prostředí a ta se pak hojí rychleji. Na strupy již zapomeňte, zůstávají po nich nevzhledné jizvy a léčba se zbytečně prodlužuje. Metoda vlhkého hojení se úspěšně využívá již více než 40 let!
 
Spáleniny od sluníčka
Ať už se v létě vydáte k moři, na hory, nebo na chalupu, nezapomeňte si ho přibalit do kufru. Na spáleniny od sluníčka je totiž ideální. Postižené místo přirozeně zvlhčí, a vytvoří tak optimální podmínky pro rychlé hojení. Gel příjemně chladí, zabraňuje tvorbě puchýřků, a kůže se vám po něm dokonce vůbec nesloupe. Postiženou kůži promazáváme i několikrát denně, až do odeznění nepříjemných příznaků. Je to jediný případ, kdy gel nemusíme překrývat obvazem.

Rozbitá kolena
V létě s nástupem krátkých kalhot roste i přímá úměra rozbitých kolen. Když k takovému karambolu dojde, ránu vyčistíme, vydesinfikujeme, naneseme na ni silnou vrstvu gelu a přelepíme náplastí, která zabrání jejímu vysychání. Gel ránu zchladí, vyplaví nečistoty a případné zbytky štěrku a vytvoří na ni ochrannou fólii, bránící dalšímu pronikání nečistot i množení bakterií. Díky Flamigelu se rána hojí dokonce o 40 % rychleji než ta suchá.

Popáleniny
V případě popálenin postupujeme stejně - ránu dáme urychleně pod proud studené vody, poté namažeme Flamigelem a přelepíme náplastí. Rozsáhlejší popáleninu by měl samozřejmě vždy vidět lékař.
 
Jak na puchýře
Puchýř je nejlepší ošetřit desinfekcí (antiseptickým roztokem), poté jej prostřihnout, namazat Flamigelem, přelepit obvazem, a ten ponechat bez výměny nejméně 48 hodin. Při tomto opakovaném postupu by se měl puchýř do týdne zhojit.

Štípance, akné, oděrky atd.
Flamigel se doporučuje vždy, když potřebujeme zhojit a regenerovat nějakým způsobem porušenou kůži - škrábance, jizvy po akné, drobná říznutí aj. Dokonce je ideální i na léčbu proleženin, bércových vředů, a kožní specialistky na onkologických odděleních jej doporučují i pacientům jako prevenci před poškozením kůže při ozařování.

Všestrannost tohoto gelu jistě oceníte v každé rodině, jako první pomoc při nejrůznějších drobných karambolechči zraněních. Stojí pouhých 155 Kč, a je dokonce vhodný i na cesty, neboť jej není nutné uchovávat v lednici.
 
flamigel
Flamigel je volně prodejný v lékárnách, více o něm zjistíte na www.flamigel.cz

Sdílet