Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

INNOGY WINTER RUN BRNO JIŽ V SOBOTU

Také letos bude seriál innogy WINTER RUN zároveň Českým pohárem v zimním běhu pod záštitou Českého atletického svazu.

Také letos bude seriál innogy WINTER RUN zároveň Českým pohárem v zimním běhu pod záštitou Českého atletického svazu.

Kromě certifikované trati 8 km, která bude součástí poháru, mohou běžci a běžkyně zvolit i poloviční vzdálenost. Již tuto sobotu se běžci rozběhnou v Brně v areálu Hněvkovského. Start a cíl je u rozhledny KOMEC. Registrace startují od 9:30 a start se plánuje na 12:00 hodinu.

 

Ti, kterým se bude v lednu hodit sundat nějaké to deko nabrané přes Vánoce, mají skvělou příležitost. Během ledna a února bude probíhat již čtvrtý ročník seriálu innogy WINTER RUN, zahrnující tratě v celkem šesti českých městech.

 

Seriál začne stejně jako předloni v Hradci Králové, kde se poběží 13. ledna a další závody následují v rychlém – týdenním - sledu. Hned o týden později totiž rozběhá innogy WINTER RUN také Brno a 27. ledna se poběží v Ostravě. První sobotu v únoru se mohou běžci těšit do Českých Budějovic a po týdenní pauze je ještě budou čekat závody v Olomouci a finále v Praze.

 

Závody jsou jako stvořené pro “běžeckou turistiku” – konají se v centrech různým způsobem zajímavých měst nebo v jejich blízkosti. Běžci tak mohou s sebou vzít doprovod, který může sledovat závod nebo se zabavit jiným způsobem. Nutno dodat, že doprovod většinou zůstává podél trati a vytváří skvělou atmosféru pro stovky běžců na trati.

 

Start je vždy v pravé poledne, nehrozí tedy nijak drastické ranní vstávání a odpoledne přesto bude dost času na “neběžecké” zážitky. Co takhle si odpoledne po závodě užít pozdní oběd ve vybrané restauraci či dokonce wellness? Nebo dáte přednost kultuře?

 

Již pověstné jsou na těchto závodech krásné a netradiční medaile, povedené je i funkční tričko v designu innogy WINTER RUN a ladící s funkční čelenkou. V cíli pak na všechny čeká bohaté občerstvení, kdy na stolech nechybí ani čaj s rumem na zahřátí.

 

Organizátoři pak připravili na letošní rok novinku, kterou budou podobně jako při seriálu NIGHT RUN dětské závody. Během dvou startů na tratích 400 a 800 metrů se mladí závodníci utkají v celkem deseti kategoriích, samozřejmě nebudou chybět ani medaile.

 

Jako u všech závodů, i závody tohoto zimního seriálu mají omezenou kapacitu a tak je radno přihlásit se co nejdříve. Poznejte na vlastní kůži, proč innogy WINTER RUN získal 7. místo jakožto TOP běžecká soutěž ČR 2016. Ti nejrychlejší na osmikilometrové trati se pak na konci roku mohou těšit také na umístění v celkovém pořadí. Počítají se čtyři nejlepší výsledky, tak směle do toho! 

 

 

Termíny innogy WINTER RUN 2018:

 

13.01. innogy WINTER RUN HRADEC KRÁLOVÉ

20.01. innogy WINTER RUN BRNO

27.01. innogy WINTER RUN OSTRAVA

03.02. innogy WINTER RUN ČESKÉ BUDĚJOVICE

17.02. innogy WINTER RUN OLOMOUC

24.02. innogy WINTER RUN PRAHA

 

Přihlášky na http://www.winter-run.cz

Sdílet