Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NEON RUN 2017 powered by ČEPS opět v Praze na Vypichu.

V sobotu 2. září zažije pražský Vypich již druhý ročník speciální sportovní akce, která se stala ve světě fenoménem. Neon Run powered by ČEPS je divoký a šílený zářící zážitek! Tato akce není tak moc o rychlosti, jako spíše o užívání si v noci jasných světel a neonové barvy na tělo pod UV černým světlem se svou rodinou či přáteli.

Akce NEON RUN powered by ČEPS je o lidech různých rychlostí, věků, tvarů a velikostí, překračujících startovní čáru. Přijďte takoví, jací jste! Tato akce bude pětikilometrový nezávodní běh či chůze s rodinou, které jsou mnohem více o zábavě a vytváření vzpomínek. Neon Run Vám jednoduše vyrazí dech! V každém startovním balíčku účastníci naleznou neonovou svítící hůlku, která umocní dojem neonového běhu. Na každého účastníka čeká v cíli krásná velká NEON RUN medaile.  

Běžci se mohou těšit na zářící LED zóny, ale i startovní koridor z neonově zářících světel, laserového tunelu, mlhy a hudby na podporu nevšedního sportovního zážitku. Trasa Neon Run je situována do krásného prostředí letohrádku Hvězda, který osvítí a připraví pro Vás světelnou show firma AV media.


Jako doprovodný program akce pořadatelé pozvali jedinečného DJ Roxtara, který svým energickým setem bude doplňovat atmosféru noční události, kde nejde o výsledky ale zážitek a radost z pohybu. Moderovat bude Petr Říbal. Nebudou chybět skákací hrady pro děti a malování na obličej neonovými barvami. Nebudou ani chybět stánky s občerstvením a prodejem neonových svítících brýlí, čepic, tyček a dalších věcí.

 

Celá akce nese charitativní podtext. Z každého startovného se odvádí 50kč na Nadační fond Kapka naděje.

  

Program NEON RUN powered by ČEPS:

16:00 - 19:30 Vyzvednutí startovního balíčku a přihášení na NEON RUN
16:00 - 22:00 Otevření a uzavření úschovny
20:00 - 20:15 Rozcvička s Fitness Jatomi
20:00 - 20:30 Řazení běžců na start
20:30 - 20:35 Start 5 km NEON RUN powered by ČEPS
20:40 - 21:45 After party NEON RUN s DJ ROXTAR
22:00 -  22:00 Kone


Více informací o akci a přihlášky naleznete na: www.neonrun.cz

Bez startovního čísla se nedostanete do Obory Hvězda.

NF KAPKA NADĚJE

Nadační fond Kapka naděje vznikl v září roku 2000 jako reakce na neutěšené poměry na dětské transplantační jednotce dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole. Od roku 2002 se pomoc rozrostla na dětská oddělení regionálních nemocnic po celé ČR. Současná podoba nadačního fondu zahrnuje rozličné aktivity a její cílový efekt je vždy směrován ke skupině nemocných dětí, které potřebují pomoc. Nejen nákup laboratorních nebo diagnostických přístrojů či zařízení, zlepšujících komfort pacientů, ale i další zlepšování psychosociálního prostředí a zajištění psychosociální péče v širším rozsahu.

Sdílet

Galerie