RÝŽOVÉ BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY RISOLINO Premium

RÝŽOVÉ BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY RISOLINO Premium

 

 

Proč těstoviny z rýže? 

- mnohem příznivější pro trávicí soustavu

- lehké a velmi dobře stravitelné

- energeticky vydatné, přitom bez zbytečných „prázdných kalorií“

 

jsou bez:

- veškerých alergenů

- konzervantů a barviv

- lepku

- cholesterolu

  

Využití rýžových těstovin 

- obdobné jako u pšeničných (main-dish, do salátů, do polévek)

- velice dobře se dá i zapékat nebo použít na sladko

- těstoviny díky přídavku kurkumy jsou hezky žluté, přitom nemají žádnou specifickou chuť kurkumy

  

 

  

Samotná výroba těstovin a nudlí

- z dlouhozrnné rýže s nízkým % zlomkovitosti meleme čerstvou mouku (hrubozrnné štěpky)

- následně přidáváme vodu, tapioku a sůl

- poté metodou extrudace výroba těstovin

 

Druhy těstovin

  • vřetena (fusilli)
  • penne
  • kolínka (macaroni)
  • polévkové hvězdičky (stelline)

 

 

Cílová skupina

  • mladší a střední generace s aktivním, zdravějším životním stylem
  • sportovci
  • lidé s alergií na lepek
  • rodiny s dětmi

 

Podpora výrobků

  • tvorba receptů, nápadů, tipů
  • komunikace přes sociální sítě
  • spotřebitelské soutěže (v retail balení)

 

Pokud jsme vás zaujali, přečtěte si více na našem webu www.risolino.cz, navštivte náš Facebook: @ryzovetestoviny, Instagram: @risolinopasta a hlavně běhejte s úsměvem! 

 rissoreto1