Proč těstoviny z rýže?
- mnohem příznivější pro trávicí soustavu
- lehké a velmi dobře stravitelné
- energeticky vydatné, přitom bez zbytečných „prázdných kalorií“
jsou bez:
- veškerých alergenů
- konzervantů a barviv
- lepku
- cholesterolu
Využití rýžových těstovin
- obdobné jako u pšeničných (main-dish, do salátů, do polévek)
- velice dobře se dá i zapékat nebo použít na sladko
- těstoviny díky přídavku kurkumy jsou hezky žluté, přitom nemají žádnou specifickou chuť kurkumy
Samotná výroba těstovin a nudlí
- z dlouhozrnné rýže s nízkým % zlomkovitosti meleme čerstvou mouku (hrubozrnné štěpky)
- následně přidáváme vodu, tapioku a sůl
- poté metodou extrudace výroba těstovin
Druhy těstovin
Cílová skupina
Podpora výrobků
Pokud jsme vás zaujali, přečtěte si více na našem webu www.risolino.cz, navštivte náš Facebook: @ryzovetestoviny, Instagram: @risolinopasta a hlavně běhejte s úsměvem!