Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

NIGHT RUN doporučuje solární produkty Coelsol

Loňská sezóna nám přinesla nové partnery a mezi nimi i Coelsol nabízející solární produkty.

Loňská sezóna nám přinesla nové partnery a mezi nimi i Coelsol nabízející solární produkty.

V jejich sortimentu naleznete různé typy solárních svítilen, solární nabíječky, powerbanky, solární powerbanky, solární kabelky a kufříky a další vychytávky se solárními panely založené na sluneční energii.


Firmu Coelsol představují mladí zcestovalí lidé, kteří na svých cestách testují chytré a praktické věcičky, které pak doporučují dál lidem, kteří, stejně jako oni sami, tráví čas v přírodě a chtějí být nezávislí na elektrickém proudu.

   

Přes slunný den zástupci Coelsolu demonstrovali, jak se Luny a solární powerbanky a nabíječky sluníčkem nabíjí a v noci mohli běžci na vlastní oči vidět, že svítivost je opravdu velká, když běžcům, kteří měli na hlavě čelovky, trať přisvětlovali organizátoři akce Lunami. Ty mají 90 lumenů a osvětlí např. celý stan nebo si při ní můžete v pohodě číst. Na elektrice nezávislý stánek byl doslova plný energie a mohl tak dobít baterky některým kolemjdoucím solární nabíječkou SolCatcher 5 a power bankami či solárními powerbankami a nabíječkami. 

Při Night Run závodech jsme měli možnost vyzkoušet solární svítilny: Coelsol Luna Standard L1, Coelsol Luna Cube LC1-L a Coelsol Luna Party LP2, která navíc oživila noční běh terénem svými pestrými barvami. Všechny výše zmíněné lampy jsou voděodolné, nafukovací a velmi lehké.  Svítilny vydržely svítit po celou dobu závodu, neboť jejich kapacita svícení je až 10 hodin. Lampičky alespoň trochu usnadnily našim účastníkům závod, a to tím, že jim svítily na cestu 90 lumeny, nejsou to tedy žádné bludičky, ale jejich světlo má pořádnou sílu!

Běžcům trávícím čas v přírodě, na vodě či zahradě doporučujeme solární produkty Coelsol! Všechny produkty jsou k dostání přes e-shop www.solarnimoda.cz.

  

Naleznete zde i reference firmy, blog a všechny ostatní potřebné informace.

Běhejte v noci, je to super!

 

 

Sdílet

Galerie